Jag är övertygad om att böcker inte bara kan öka kunskapen och medvetandegraden, utan också faktiskt förändra människor i grunden. Därför har jag skrivit och redaktörat böcker som jag är övertygad om att de behövs. Böcker som har potential att vara livsförändrande- precis som böcker varit för mig.

Här nedan hittar du mer information om böckerna och om du vill går det också att köpa dom via direktlänken nedan (annars går det bra på vilken annan boksajt som helst såklart).

 

NINA RUNG

SEXUALITET, SAMTYCKE OCH RELATIONER

 

Det här är boken både för dig som redan nu arbetar i skolan, eller för dig som snart ska påbörja din resa i skolans värld. Oavsett om du är lärare, rektor, elevhälsopersonal eller lärarstudent, får du fördjupad kunskap om innehållet i den nya läroplanen (Lgr22) samt goda förutsättningar att skapa en bättre undervisning om sexualitet, samtycke och relationer. Boken består dels av fördjupande teman och dels praktiska verktyg. På så vis ökar möjligheten att de svåra samtalen blir lättare att ta! Köp boken här!

KÖP BOKEN HÄR!

 

Stora porrboken

 

Det här är boken för dig som vill öka din kunskap och förstå hur kopplingen mellan unga och pornografins konsekvenser ser ut! Det är en bok om porr och dess påverkan på hjärna, hjärta och handling. 17 experter och empiriker från vården, rättsväsendet, forskningen och civilsamhället delar med sig av både forskningsläge och praktiska erfarenheter av möten och arbete med unga och påverkan porren har. Tillsammans utgör de en helhet för ökad förståelse av hur porr påverkar. Det gör de tillsammans i Stora porrboken. 

KÖP BOKEN HÄR!

 

Sida vid sida

 

Det här är en bok om systerskap, kamp och makt! En bok för och om alla oss som kämpar, som vill skapa förändring och som tror att vi bara kan nå den genom jämställdhet och genom att stå sida vid sida. Det är 19 berättelser från kvinnor som genom sina liv som skådespelare, musiker, ministrar, jurister och konstnärer på olika vis har kämpat eller kämpar med allt från förväntningar, prestation till makt och utsatthet. Det gör de tillsammans i Sida vid Sida.

KÖP BOKEN HÄR!